vreugdehill

Fietsen

Wij zijn dealers van de volgende merken:


Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten, vinden wij. Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken wij fietsen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen. Met liefde voor de fiets en veel oog voor styling & design, gemaakt in onze fabriek in Heerenveen. Met Batavus kom je overal. Iedereen een Batavus.
Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. We hebben altijd zin in iets nieuws en maken de fiets steeds beter. Onze pay-off is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Een statement dat ons uitdaagt om constant te kijken naar de kwaliteit en toepassingen van de Sparta-fiets. Daarom heeft ook niemand anders dan SPARTA de ultieme E-bike uitgevonden: de SPARTA ION®.
Al sinds de productie van de eerste Pointer fietsen in 1983 worden alle fietsen van Pointer met zorg samengesteld en gecontroleerd. Onze producten worden van de hoogste lakkwaliteit voorzien. Dit is, mede door de moderne toegepaste technieken en zorg, een milieuvriendelijk proces. Alle producten, rijwielen en E-Bikes passeren meerdere kwaliteitscontroles. Pointer staat daarom garant voor een uitstekend hoogwaardig eindproduct.
Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen. De Vogue fietsen  staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar. 
Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit  en eenvoud?
Azor is een fietsfabriek in Hoogeveen die wordt gerund door echte fietsliefhebbers. De start gedachte was om een A-merk fiets voor een scherpere prijs op de markt te brengen, omdat de gevestigde merken de prijs kunstmatig hoog houden. Al snel kwamen de oprichters erachter dat de consument heel graag zijn eigen fiets samenstelt. Inmiddels is er een ruime keuze aan stadsfietsen, bakfietsen en tandems die je helemaal naar eigen wens samen kunt stellen. 
Altec is een fietsmerk die valt in de lagere prijsklasse. De omafiets van Altec is daarentegen van goede kwaliteit. De belangrijkste onderdelen van de Altec omafiets, zoals het trapas en achteras, bestaan uit hoogwaardige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de omafietsen van Altec goed betaalbaar zijn. Je hebt namelijk al een 28 inch omafiets voor nog geen 160 euro! Voor zo'n zacht prijsje zien wij natuurlijk maar al te graag zo'n degelijke fiets!
Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.