vreugdehill

Elektrische fietsen

De elektrische fiets is al een tijdje te verkrijgen en zeker geen onbekend gezicht meer in het verkeer.
Oorspronkelijk was de doelgroep vooral ouderen en minder validen en diende de fiets om de mobiliteit te vergemakkelijken. Vandaag de dag is de elektrische fiets ook aantrekkelijk geworden voor de jongere generatie. Met een elektrische fiets trotseer je elke windkracht. Heerlijk voor de lange afstanden. Wie vaak grote afstanden moet rijden en dit graag met de fiets zou doen in plaats van de auto kan kiezen voor een elektrische fiets. Dit alles kan al vanaf een prijs van € 1099,-  De elektrische fiets weegt iets meer door de accu, maar u heeft er veel meer comfort en gemak van als een gewone fiets.

Mocht u zich willen orienteren en laten infomeren over de elektrische fiets.
Wij zijn dealer van de merken:


  Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen. De Vogue fietsen  staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar. Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit  en eenvoud?
Altec is een fietsmerk die valt in de lagere prijsklasse. De omafiets van Altec is daarentegen van goede kwaliteit. De belangrijkste onderdelen van de Altec omafiets, zoals het trapas en achteras, bestaan uit hoogwaardige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de omafietsen van Altec goed betaalbaar zijn. Je hebt namelijk al een 28 inch omafiets voor nog geen 160 euro! Voor zo'n zacht prijsje zien wij natuurlijk maar al te graag zo'n degelijke fiets!  
Bij QWIC geloven we dat elektrisch rijden de huidige problemen van congestie, lokale vervuiling maar ook CO2 uitstoot sterk kan reduceren. Door innovatieve elektrische scooters en -fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én te rijden.
"Cool to have and fun to ride"
De elektrische fiets van Sparta, de ION®, is een enorm succes. Sterker nog, Sparta ION® is de nr. 1 elektrische fiets! Vanaf het moment dat marktleider Sparta de elektrische fiets in 2003 op de markt bracht, duikt hij steeds vaker in het straatbeeld op. De energie van de elektrische fiets wordt geleverd door een accu die óf onzichtbaar in het frame is weggewerkt, óf uitneembaar op de achterdrager van de fiets zit.
De Pointer E-Bikes zijn betrouwbaar, degelijk en zeer modern. Zij hebben de uiterlijke kenmerken van 'normale' fietsen en als u geen ondersteuning gebruikt, is het functioneren van deze E-Bikes gelijk aan een gewone fiets. De Pointer E-Bikes zijn bestand tegen het Hollandse klimaat en hebben een sterke borstelloze  motor. Ze zijn bovendien gebruik- en onderhoudsvriendelijk.  
Batavus wil elke Nederlander een nog mooer fietsgevoel laten ervaren. Fietsen op de perfecte fiets. Daarom bieden wij betrouwbare, veilige en eigentijdse fietsen voor iedereen. Wij zijn uniek juist in de breedte van ons aanbod.  
Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.
De Huyser is een degelijke tourfiets. Onze E-Bikes zijn voorzien van een krachtige en stille Bafang middenmotor. Door middel van een mogelijke ingebouwde GPS-Tracker kan u uw fiets tot op de laatste meter terugvinden.