vreugdehill

Kinderfietsen

Een goede kinderfiets is belangrijk voor het goed leren fietsen van uw zoon of dochter. Natuurlijk moet de fiets er ook leuk uitzien en is het de bedoeling dat uw kind met plezier de straat op gaat. Maar veiligheid boven alles! Scherpe onderdelen worden zoveel mogelijk vermeden. Afgeronde onderdelen en afgedopte moeren zijn enkele voorbeelden.
Als het buiten schemerig is of zelfs al donker dan is het wel zo handig als uw kind goed verlicht over straat fietst. Op bijna alle grotere modellen  zit een goede verlichting voor en achter. Alle kinderfietsen hebben een veilig remsysteem (hand- en terugtraprem). De meeste fietsen hebben standaard een bagagedrager. Hierdoor kan hij of zij de spulletjes goed meenemen achterop de fiets.
Al deze zaken zijn van groot belang voor de veiligheid van uw kind tijdens het fietsen.
Stoere fietsen voor uw zoon of een vrolijke en uitbundige fiets voor uw dochter.

Wij zijn dealer van de volgende merken:


Draag een glimlach, fiets een Altec. Daar draait het bij Altec fietsen om.
Hoe we dit willen bereiken? Door betrouwbare, trendy fietsen te ontwerpen waar iedereen dagelijks gebruik van wilt maken.
Een Loekie fiets kunt u het beste via een erkende dealer kopen. Vaak wordt een online aankoop van een Loekie interessant gemaakt door een mooie prijs maar in werkelijkheid mist u daar de juiste service en garantie die de erkende dealer u wel geeft. Een Loekie dealer zorgt dat de fiets op de juiste wijze is afgemonteerd en uw kind daarmee veilig de weg op kan.
Een Sparta Young kinderfiets is een hip en stoer, speciaal voor de jeugd vanaf ongeveer 7 tot 13 jaar. Nee, geen speelse kinderfietsen meer, maar serious stuff! Stoere jongensfietsen en hippe meisjesfietsen. Geschikt als schoolfiets, maar zeker ook voor de vrije uurtjes, want kinderfietsen van Sparta Young zijn fun!
Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.