vreugdehill

Steppen

Steppen is allang niet meer alleen iets voor kinderen. Ook volwassen genieten op de step van de prachtige natuur tijdens een kilometerslange tocht! Om mee te spelen, te sporten, te forensen of te recreëren. Een stepper gebruikt veel spiergroepen en verbruikt best veel energie.
Dat maakt steppen ontzettend breed. In vergelijking met fietsen bent u veel actiever aan het bewegen en verbruikt u meer calorieën waardoor afvallen of op gewicht blijven steppenderwijs wordt gerealiseerd.

Wij zijn dealer van de volgende merken:


  Een Loekie step kunt u het beste via een erkende dealer kopen. Vaak wordt een online aankoop van een Loekie interessant gemaakt door een mooie prijs maar in werkelijkheid mist u daar de juiste service en garantie die de erkende dealer u wel geeft. Een Loekie dealer zorgt dat de step op de juiste wijze is afgemonteerd en uw kind daarmee veilig de weg op kan. 
De step is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Een step is voor uw kind uitermate geschikt ter bevordering van het evenwichtsgevoel en de lichamelijke conditie. Bewegen is al vroeg belangrijk, zeker voor kinderen. Met de step beweegt uw kind volop en met veel plezier!
Volare Bicycles heeft een zeer uitgebreide keuze in steps in 10, 12 en 16 inch. In neutrale kleurstellingen, maar ook in stoere jongenskleuren of meisjeskleuren.
Een Corvino step is razend populair onder de kids. Het is een model om verder op te groeien en door de redelijk grote banden kan er meer snelheid worden gemaakt dan dat er met de kleine wieltjes gedaan kan worden. De Corvino step alternatieven zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.